icon-zakelijke-dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Is uw bedrijf is gevestigd op de begane grond of op 15 hoog, niets is voor JA glasbewassing een probleem. Tot 12 meter hoog werken wij met telescoopbewassing; hierbij wordt gebruik gemaakt van een steel met aan het uiteinde een borstel. Door deze borstel stroomt osmose water welke het vuil van de ramen spoelt. Uiteindelijk  droogt het glas streeploos op.

Heeft u ramen op grote hoogte, dan maken wij gebruik van een hoogwerker. Tevens hebben wij ervaring met het werken in gondels. Hierbij werkt JA glasbewassing met persoonlijke beschermingsmiddelen. Wij beschikken hier uiteraard zelf over.

icon-huis-aan-huis

Huis aan huis

Van glasbewassing op de 20e etage, het reinigen van uw dakkapel,  tot het plaatsen van duivenpinnen,  de glazenwassers van JA glasbewassing bieden voor elke behoefte een professionele oplossing aan.

De glasbewassing van uw huis doen wij graag. Heel vaak zijn particuliere panden aangesloten bij een VvE. Ook het reinigen van uw terras, dakkapel en zonnepanelen is voor ons geen probleem. Indien nodig plaatsen wij graag duivenpinnen en zorgen ervoor dat uw dakgoten geleegd worden.


Offerte aanvragen


glasbewassing-dienst

Glasbewassing

Door een advies op maat te geven kunnen wij garanderen dat u het perfecte resultaat krijgt tegen een scherp tarief. Voor ons is geen object te hoog of te moeilijk. We zijn met alle vormen van glasbewassing bekend. Wij zijn uw glazenwasser!

dakkapel reinigen

Dakkapel reinigen

Is uw dakkapel of houtwerk vies en is er sprake van aangroei van mos en algen? Wij maken het graag voor u schoon. Dit voorkomt niet alleen de levensduur van een dakkapel maar ook het aanzicht van uw huis. Vaak is het erg lastig en gevaarlijk om zelf het dak op te gaan. Wij hebben de juiste materialen en middelen om dit voor u te doen.

dakgoten reinigen

Dakgoten legen

Niet iedereen realiseert zich dat het schoonmaken van dakgoten erg belangrijk is. Een vervuilde dakgoot kan voor grote problemen zorgen. Indien het hemelwater niet goed wordt afgevoerd dan kunnen de goten overlopen en ontstaan er lekkages in uw huis. Zorg er dus voor dat u ons vroegtijdig inschakelt zodat wij uw dakgoten kunnen legen.


duivenpinnen

Duivenpinnen plaatsen

Duiven of andere vogels zorgen vaak voor overlast en vuiligheid. Ook kunnen ze vervelend zijn en vormen ze een gevaar voor de gezondheid. Wij helpen u graag om duiven en andere vogels te weren. Door het plaatsen van duivenpinnen, op plekken waar vogels graag gaan zitten, zorgen wij ervoor dat de vogels niet meer kunnen neerstrijken of hun nest kunnen bouwen. Als eenmaal de duivenpinnen zijn geplaatst zult u zien dat de vogeloverlast verdwijnt en dat uw eigendom er schoner en mooier uitziet.

zonnepanelen-reinigen

Zonnepanelen reinigen

Net als bij ramen worden zonnepanelen op den duur ook vuil. Dit zorgt ervoor dat er minder licht naar de zonnecellen kan worden gebracht. Uit onderzoek is gebleken dat het rendement van vieze zonnepanelen na een jaar kan dalen met 4%. Het is dus verstandig om uw zonnepanelen eens per jaar te laten reinigen.

JA glasbewassing beschikt over de juiste middelen om u zonnepanelen te wassen. Door middel van een telescoopborstel die aangesloten is op osmose water wordt ervoor gezorgd dat het vuil van de panelen wordt gehaald. De panelen drogen streeploos op.

terras-reinigen

Terras reinigen

Na verloop van tijd verkleurt uw terras, bestrating en tuinhout door invloeden van het weer. Dit zorgt ervoor dat uw terras er niet meer zo uitziet zoals u graag zou willen. Met gebruik van hogedrukreiniging kunnen wij met grote kracht uw bestrating en terras reinigen van vuil en aanslag. Hierdoor krijgen uw tegels de originele kleur terug en zien deze er weer als nieuw uit.


Offerte aanvragen