JA glasbewassing is een glazenwasser bedrijf van twee jonge  en ambitieuze ondernemers, gevestigd in Haarlem. Wij zijn gestart in 2012 en zijn inmiddels ruim 250 klanten van dienst.

JA glasbewassing specialiseert zich alleen in het wassen van ramen. Hiermee kunnen wij u garanderen dat de kwaliteit goed is. Zakelijke dienstverlening, huis aan huis en maatwerk opdrachten, wij doen het allemaal. Onze klanten bevinden zich niet alleen in Haarlem maar bijvoorbeeld ook in Heemstede, Alkmaar, Bloemendaal, Zandvoort en alle overige steden en dorpen in Noord Holland.

bussen
hoogwerker

Samen met onze ervaren medewerkers zijn we gemotiveerd en hebben oog voor detail. Op een professionele manier zorgen wij ervoor dat uw ramen en directe omlijsting schoongehouden wordt.

Persoonlijk contact met u, als opdrachtgever,  vinden wij zeer belangrijk. Alleen op deze manier kunnen wij inspelen op uw wensen.


alex-portegies-zw

Alex Portegies

Stuur Alex een mail

jeroen-bende-zw

Jeroen Bende

Stuur Jeroen een mail


icon-online-betalen

Online betalen
Uw wasbeurt snel, gemakkelijk en veilig online betalen via iDEAL. Houdt u kaartje gereed, hier staan datum en prijs op vermeld.

Online betalen

icon-offerte-aanvragen
Offerte aanvragen
Omschrijf uw aanvraag tot in detail en ontvang direct een offerte per -email. Uiteraard gratis en vrijblijvend.

Offerte aanvragen